Priess A/S

Dansk kvalitet siden 1921

Priess A/S er et traditionsrigt firma med rødder tilbage fra 1921. Siden da har fabrikken i Vinderup tilpasset sig den løbende udvikling i markedet. Priess A/S er Danmarks førende leverandør af et bredt spekter af produkter til drikkevand, spildevand, fjernvarme, bredbånd, forsyning mv.

Virksomheden tilbyder både standard og kundetilpassede løsninger, hvor Priess A/S sørger for, at alle individuelle behov og ønsker opfyldes. Vores løsninger med fuldmonterede huse der er klar til at slutte til på site, er meget eftertragtede.

Priess A/S beskæftiger +150 medarbejdere i Vinderup, fordelt på produktion, salg, administration, planlægning og udvikling/teknisk afdeling.

Priess A/S har et godt ry, er lokalforankret med vestjyske værdier og tager et stort socialt ansvar i lokalområdet. Virksomheden har en loyal medarbejderstab, der har mange års anciennitet og derfor er med til at sikre den forsat eksisterende særlige ånd.

Målsætning

Vi ønsker forsat, at være markedsleder på transformerstationer og teknikhuse. Herudover ønsker vi at etablere os på nærmarkederne med vores fleksible løsninger og proaktive tilgang til produktudvikling, samt at forsætte udviklingen og markedsføre miljøvenlig off-grid teknologi.

Vi sikrer gennem tæt samarbejde med vores kunder løbende udvikling af vores produkter, så de hele tiden til svarer kundernes behov og sikrer både vores og kundernes konkurrenceevne.

blank

Mission

Priess A/S tilbyder kvalitetsprodukter med høj grad af fleksibilitet.
Med en nyskabende og fleksibel tilgang til produktudvikling sikres Priess’ og kundernes fortsatte konkurrenceevne.

blank

Vision

Priess A/S vil gennem innovation drive en effektiv virksomhed med international fokus, og herigennem være vore kunders foretrukne samarbejdspartner.
Vi vil hele tiden forsøge at udfordre og presse os selv, til at værditilføre og udvikle vores produkter med fokus på bæredygtighed. Vi vil være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække kvalificerede medarbejdere på alle niveauer.

Direktion - Adm. direktør Ole Bjerre Christiansen

Priess A/S er inde i en spændende udvikling med det klare mål at forsat være markedsleder på teknikhuse og skabe i Danmark og på nærmarkeder, samt at forsætte udviklingen og markedsføre intelligente og miljøvenlige solcellemaster – sådan lyder strategien for Priess A/S.

”Markedet er til tider præget af særlige krav og behov for en totalløsning på komplekse opgaver. Levering af disse løsninger vil Priess A/S sætte sig i førersædet på. Vi har gennem de sidste år udviklet os, i takt med markedskravene. Denne udvikling har givet os en solid erfaring og det gør at vi i dag er i stand til at løfte store som små opgaver”, udtaler adm. direktør Ole Bjerre Christiansen og fortsætter, ” Dette værende nøglefærdige teknikhuse til både bredbånd, forsyning, fjernvarme, tele/data, transformerstationer der er fuldt monteret med bl. a. oliekar og trafo, innovative smarte citykoncepter baseret på solcelleteknologi og meget mere.”

Dette er kun en lille del af de aktiviteter, der er søsat for at opfylde den vækststrategi, der er lagt for Priess A/S. Salget af belysningsmasteafdelingen har frigjort vitalt produktionsareal, hvilket er vigtigt for at kunne fokusere og realisere væksten i teknikhus- og transformerstation markedet. Desuden understøttes væksten på det tyske marked med etableringen af datterselskabet Priess Deutschland GmbH, med speciel fokus på teknikhuse for bredbånd og fjernvarme. Strategien om at tilbyde færdige PLUG & PLAY løsninger kræver mere plads og løbende opbygning af specialkompetencer.

Med den fleksible og løsningsorienterede indstilling fra Priess A/S løses flere og flere opgaver indenfor alle vores forretningsområder i Danmark og udlandet.

blank
Med venlig hilsen,

Adm. direktør Ole Bjerre Christiansen

Ejerforhold

Priess A/S ejes af Alfred Priess Holding A/S.

Målet er at udvikle Priess A/S til at blive en moderne industri virksomhed, med ambitioner og øget fokus på teknologiske produkter og international ekspansion. Priess A/S overtog Intego Shelters i april 2016 og flyttede produktion fra Aalborg til Vinderup. I maj 2018 overtog virksomheden Pipeteq Solution, som er specialist inden for fjernvarme optimering. I starten af 2019 blev det tyske datterselskab Priess Deutschland GmbH etableret.

Ledelse

I forbindelse med ejerskiftet har virksomheden 1. oktober 2007 fået ny daglig ledelse med Ole Bjerre Christiansen som adm. direktør. Ledelsesgruppen består af Ole Bjerre Christiansen (Administrerende Direktør, CEO), Ole Larsen (Fabrikschef, COO) og Niels Brøker (Økonomichef, CFO).

blank
Ole Bjerre Christiansen

CEO

blank
Ole Larsen

COO

blank
Niels Brøker

CFO