Priess A/S

Danfoss-varmegenvindingsunit (HRU) udgør forbindelsen mellem et køleanlæg og en varmeinstallationen. HRU-unitten er udviklet og designet til genvinding af spildvarme fra køleanlæg, hvor der anvendes CO2 som medie.

Den kan bruges i installationer med forskellig ekstern varmeforsyning, såsom fjernvarme, kedel eller anden varmekilde. HRU-unitten kan leveres som indirekte tilsluttede units med varmeveksler til varmekreds eller som direkte tilsluttet til et fjernvarmenet.

Den primære funktion er at genvinde så meget energi som muligt og sekundært at skabe så høj temperatur som muligt.

blank
Downloads:
 • blank
 • blank
 • blank
blank

Detaljer

Besparende HRU

HRU-unitten prioriterer altid anvendelsen af genvundet varme fra køleanlægget, inden der anvendes en ekstern varmekilde. Man kan man sælge varmen til fjernvarmenettet eller anden varmemodtager via varmeveksler. Hvis der er mere spildenergi, end man selv kan genbruge, aktiveres en pumpe, for at begynde at sælge energi.

Specielt til områder, hvor det også er muligt at sælge overskudsvarme til fjernvarmenettet, er der blevet designet to versioner af HRU-unitten med indirekte forbindelse til fjernvarmenettet og direkte forbindelse. Det er en oplagt mulighed for yderligere at reducere varmeomkostningerne. Det er blevet muligt at kunne overvåge og visualisere disse vekslerstationer.

Plug & Play

I samarbejde med Danfoss, dimensioneres anlægget så det bliver tilpasset kundens behov, og starter anlægget op hos kunden. Varmegenvindingsunit leveres færdigmonteret i teknikhus, i farve efter kundens ønske, og med mulighed for tilvalg.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt.

  Beskyttet af reCAPTCHA fra Google - Privatliv & Vilkår gælder.

  Lars Ehlern Bech

  Produktchef – Teknisk Salg

  blank