Priess A/S

Lavtemperatur shuntstation

Tidligere har man været nødt til at hæve trykket og temperaturen på hele ledningsnettet, for at have tilstrækkelig temperatur og flow hos forbrugerne i yderenden af området.
Formålet med en lavtemperatur shuntstation er, at køre ledningsnettet som lavtemperatur, hvilket vil spare på energiomkostninger ved et lavere varmetab i rørene og samtidig forbedre flowdækningen.

Plug & Play

Hos Priess vil vi gerne give kunden en følelse af både let- og tryghed, ved at levere stationen med komplet installation hvor den både er trykprøvet og EAFIS-testet (eftersyn og afprøvning før idriftsættelse). Det betyder at der ved installation, kun mangles at blive tilsluttet fjernvarmerør og forsyningskabel.

 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
blank

Detaljer

Fremløb med shuntfunktion

Hos Priess er det muligt, at der til en fremløbs pumpestation bliver tilføjet shuntfunktion. Det vil sige at det ikke blot kan øge differenstrykket, men at ledningsnettet også får en lavere fremløbstemperatur der giver mindre varmetab.
Ved at bruge en Standard fremløbs pumpestation med shuntfunktion, er det slut med at varmeværket skal tryk- og temperaturforøge til ledningsnettet, da alle dårlige forsyningsforhold elimineres. Ved at dette bliver muligt, kan man samtidig køre lavtemperatur, som spare på energiomkostninger ved et lavere varmetab.

Returløb med shuntfunktion

Her hos Priess er det muligt, at der til en returløbs pumpestation bliver tilføjet shuntfunktion. Det vil sige at det ikke blot kan hæve trykket i returløbsledningen, men samtidig køre lavtemperatur, som spare på energiomkostninger ved et lavere varmetab og opnår forbedret flowdækning.
Ved at bruge en Standard returløbs pumpestation med shuntfunktion, er det slut med at varmeværket skal tryk- og temperaturforøge til ledningsnettet, da alle dårlige forsyningsforhold elimineres.

Frem- og returløb med shuntfunktion

Det er muligt at kombinere de to ovenstående, og derved lave en station der både indeholder
frem- og returløb med shuntfunktion.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt.

  Beskyttet af reCAPTCHA fra Google - Privatliv & Vilkår gælder.

  Lars Ehlern Bech

  Produktchef – Teknisk Salg

  blank