Priess A/S

Vi leverer standardtransformerstationer i størrelser fra 200 kVA til 1250 kVA.

Alle stationer leveres med aftageligt tag og males i Grøn URKI-TEXT 1042 (strukturmaling), korrosionsklasse C4. Alternativt kan stationen males i alle farver efter RAL-skalaen.

Vi støber selv betonfundamenter på vores fabrik i Vinderup og kan derfor opfylde specielle ønsker om kabeludsparinger.

 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
blank

Om standardtransformerstationer

Vores standardtransformerstationer er opbygget over en ramme af profilrør. Hver side af stationen består af en ramme, som er beklædt med profilerede sideelementer eller en kombination af sideelementer og døre. Stationens rammer er forstærket med vinkeljern i begge sider.

Taget på standardstationerne er konstrueret som et dobbelt tag med indvendige tagrender ved samlingerne. Det indvendige tag skal opfange kondens, og tagrenderne skal lede vand væk, hvis der skulle opstå en lækage i tagsamlingen. Alle ikke-isolerede stationer leveres med aftageligt tag.

I transformerstationer i størrelsen 400 kVA og opefter er der som standard ventilation ved tagsamlingen i stationens endegavl. Dette kan efter aftale også leveres i stationer under 400 kVA.

Fundering

Undergrundens beskaffenhed på installationsstedet er afgørende for valg af fundering for transformerstationen. Læs mere her.

Håndtering af stationer

Sådan opsætter og håndterer du transformerstationer:

Før brug skal operatøren sikre sig, at udstyret ikke viser tegn på defekt. Opstår der tvivl om udstyrets anvendelighed, skal dette afklares med os. Læs mere her.

Opbevaring

Efter brug skal udstyret ophænges på en tør plads, således at udstyret ikke lider skade.

Eftersyn

Mindst en gang hver 12. måned skal udstyret underlægges et hovedeftersyn. Dette gør vi for at sikre udstyrets duelighed og ifølge Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14. december 1992, § 13 og § 22.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt.

  Beskyttet af reCAPTCHA fra Google - Privatliv & Vilkår gælder.

  Morten Krabbe

  Salgschef, transformerstationer

  blank