Priess A/S

Solcellestationer

Hos Priess A/S leverer vi transformerstationer til solcelleprojekter. Det har vi været med til, siden vi for første gang begyndte, at se solcelleparker i det danske landskab. Vi leverer Plug & Play der betyder at transformerstationerne kun mangler at blive tilkoblet, når de ankommer til site. Vi har i året 2020 leveret mere end 1.000 transformerstationer og med mere end 60 års erfaring og gennemprøvet koncept, mener vi, at vores erfaring inden for dette punkt, er altafgørende for dig som kunde.

I løbet af efteråret 2020 har vi leveret op imod 200 transformerstationer til forskellige solcelle projekter.

 • blank
 • blank
 • blank
blank

E-mobilitet / Ladestationer

Priess A/S leverer ladestationer til elbiler. En ladestation er opbygget af en transformerstation der forsyner en ladestander, der oplader biler med strøm tilført fra ladestationen.

Vi leverer ladestationer til Intego E-mobility som udfører projekterne on-site. Priess levere stationen til site. Disse stationer indgår i ladeinfrastrukturen til elbiler. Der er forskellige aktører inden for lynladestandere som vi leverer ladestationer til. Disse ladestationer bliver sat op forskellige steder i Danmark, typisk ved tankstationer såsom Circle K, Q8 og Shell eller ved større knudepunkter.

Kundetilpassede løsninger

Hos Priess er vi meget kundeorienterede og derfor er det kunden der er i fokus. I samarbejde med os, får vi designet den helt rigtige ladestation. Vi leverer farver og materialer der passer med omgivelserne.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt.

  Beskyttet af reCAPTCHA fra Google - Privatliv & Vilkår gælder.

  Morten Krabbe

  Salgschef, transformerstationer

  blank