Priess A/S

Priess A/S har udviklet 3 forskellige typer af opsamlingskar til transformerstationer, da det nu er et lovkrav, at der er fuld olieopsamling i alle transformerstationer (IEC 62271-202).

 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
blank

3 typer af opsamlingskar

Stålkar

Vores stålkar er produceret af opbukket zink-magnesiumplade, som fuges i alle samlinger. Alle stålkar kan leveres med en aftagelig endegavl, så transformer kan rulles ind. Endegavlen boltes, og der gives efterfølgende fugemasse.

Vi leverer stålkar efter dine ønskede mål. Så har du specielle krav om størrelser, kan vi nemt opfylde disse. Hvis du ønsker yderligere korrisionsbeskyttelse, monterer vi gerne tagpap på undersiden af stålkaret.

Betonfundament

Transformerstationer kan leveres med 350mm højt betonfundament, således olieopsamlingen er integreret i fundamentet og kan indeholde 100 % olie.

Oliedug

Som et alternativ til til stålkar og betonfundamenter kan Priess A/S levere en dug til olieopsamling, som kan samles på stedet og leveres i løsdele. Det er en løsning, som montøren kan have med i bilen og samle ude på stedet ved transformerstationen. Oliedugen kan leveres i 5 forskellige størrelser fra 200kVA til 1600kVA.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt.

  Beskyttet af reCAPTCHA fra Google - Privatliv & Vilkår gælder.

  Morten Krabbe

  Salgschef, transformerstationer

  blank