Priess A/S

Den digitale infrastruktur er en vigtig del af den grønne omstilling, fordi den baner vej for nye måder at bo og arbejde på. Senest under pandemien har vi fået understreget vigtigheden af en robust digital infrastruktur, og den bidrager Priess til med udvikling af skræddersyede teknikhuse og installationer.

blank

100% dansk produceret

Alle transformerstationer fra Priess A/S bliver produceret på vores egen fabrik i Vinderup, inklusiv 99 % af alle dele, som indgår i husene.

Det garanterer god dansk kvalitet, hurtig leveringstid og høj fleksibilitet.

blank
blank

Kvalitetssikring af transformerstationer

Vi tester løbende vores Transformerstationer. Dette er for at operatør og forbipasserende altid har den bedst tænkelige sikkerhed.
Dette sker blandt andet ved, at vi gennem tiden har gennemført flere akkrediteret Lysbuetest serier på vore transformatorstationer – senest i 2020.
Vi tester vores transformerstationer i henhold til DS/EN/IEC 62271-202. Derved opnår vore testede transformatorstationer en klassifikation som hedder DS/EN/IEC 62271-202 – IAC-AB. Vi har gennem tiden gennemført test med både 20 kA og 36 kA i 1 sek.

En lysbuetest er en test, som sikrer, at forbipasserende ved en transformerstation ikke bliver skadet, hvis der skulle ske en kortslutning i stationen. Det er ikke et lovkrav i Danmark at skulle gennemføre lysbuetest. Men for at sikre dig den bedste og mest sikre station tester vi løbende vores transformerstationer.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt.

    Beskyttet af reCAPTCHA fra Google - Privatliv & Vilkår gælder.

    Torben Engmann Kristensen

    Produktchef & teknisk salg teknikhuse

    blank