Priess A/S

I September 2017 opstillede Roskilde Kommune i samarbejde med Farmex en Skyline solcellemast ved et chikaneanlæg ved indkørslen til Gundsømagle.

Roskilde Kommune har valgt at placere en 6 meter høj, selvforsynende solcellemast som alternativ til traditionel belysning, da der på installationsstedet ikke var adgang til 230V elnet i umiddelbar nærhed.

Løsningen er en såkaldt Plug and Play løsning, hvor alt er monteret fra fabrikken klar til nedgravning af det medleverede betonfundament. Batteriboks med 2,4KWh batterikapacitet er placeret under terræn ved siden af masten for nem adgang til batteriet.

 • 1 stk. Skyline (LPH 6000)
Installationsadresse
Samarbejdspartnere
 • blank
 • blank
 • blank
blank

Detaljer

Masten er monteret med 12 solpaneler med en samlet max ydelse på 264Wp. Solpanelerne er installeret vertikalt i fire strenge af 3 paneler, med panelerne vendt i sydlig retning. Mastens nordside består af anodiseret aluminium.

LED armaturet er af typen Siteco SL10 Micro, som har en lysstyrke på 1520 Lumen ved maksimum niveau.

Energiproduktion og lysstyring varetages af PRIESS LCC styringsenheden, som med avanceret teknologi ”høster” mest muligt af solpanelets energi i dagtimerne, og sørger for at tænde og slukke LED armaturet på de rigtige tidspunkter over skiftende årstider.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt.

  Beskyttet af reCAPTCHA fra Google - Privatliv & Vilkår gælder.

  Ole Søndergaard

  Produktchef – Solar

  blank