Priess A/S

Al Raha gardens Abu Dhabi ligger grund til den første installation i Mellemøsten af Touché solcelle masten fra Priess A/S. Installationen i Al Raha gardens er gennemført i tæt samarbejde med Thorn Lighting – armaturet på Touché solcelle masten er Thorn Dyana 36 LED 45W.

”I UAE er der 3 gange så mange soltimer som i Tyskland og da der samtidigt er stor fokus på bæredygtige CO2 neutrale løsninger, er det ikke tilfældigt at Abu Dhabi bliver første sted i Mellemøsten hvor Touché solcelle masten installeres” udtaler eksportchef Lars Damgaard.

 • Touché solcelle mast

Installationsadresse
Samarbejdspartnere
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
blank

Detaljer

Med Touché masten får kunden et vedligeholdelses frit og unikt design hvor solcellerne er integreret vertikalt rundt om masten. Hermed slipper kunderne for de meget dominerende flade solpaneler i bymiljøet og samtidigt kan de løbende omkostninger til vedligeholdelse reduceres markant, idet støv og sand ikke sidder fast på den lodrette Touché mast. 

Touché solcelle masten er et højteknologisk produkt, der 100% kan styres fra kundens egen PC, og med Touché masten er Priess A/S med til at sætte dagsordnen og præge fremtiden indenfor outdoor lighting solutions. 

blank

Touché er tegnet af og udviklet i samarbejdet med arkitekt MAA Bjarne Schläger

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt.

  Beskyttet af reCAPTCHA fra Google - Privatliv & Vilkår gælder.

  Ole Søndergaard

  Produktchef – Solar

  blank