Priess A/S

I den hollandske by Scheveningen har kommunen valgt specialdesignede solcellemaster til et havnetorv. Masterne er inspirerede af en ”wobler”, som bruges til at fiske med. Masterne er designet af en lokal arkitekt, men der blev taget udgangspunkt i Priess’ Touché produktprogram. Udover at være specialdesignet og produceret til det lille torv, så er masterne selvforsynende udelukkende fra de integrerede solceller i masterne. Batteriet (NiMh) er placeret inde i masterne.

 • 9 stk specielt designede Touché solcellemaster ( LPH 8000)

Installationsadresse
Samarbejdspartnere
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
blank

Detaljer

Masterne har en lyspunktshøjde på 8,0 m, og i toppen er der integreret LED lys, som kan skifte farve (RGB lys) og som kunden nemt selv kan ændre med en mobiltelefon. Masterne er malet i tre forskellige farver, der alle matcher byens officielle farver. Der er i alt 9 master, der skal præge bybilledet på torvet. Priess’ lokale distributør har stået for hele entreprisen med at støbe de specielle fundamenter og installere masterne fra Priess A/S

Priess A/S ønsker kunden tillykke med et fantastisk flot og meget unikt projekt, som vi mener alle implicerede kan være stolte af, da det giver pladsen et helt særligt udtryk.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt.

  Beskyttet af reCAPTCHA fra Google - Privatliv & Vilkår gælder.

  Ole Søndergaard

  Produktchef – Solar

  blank